Ben je de trotse eigenaar van een horecazaak en heb je nieuw horeca servies nodig? Dan is het belangrijk dat je het juiste servies uitkiest. Je wilt op dit vlak geen verkeerde keuze maken, want je kunt niet zomaar in een keer al het serviesgoed vervangen. Geen paniek, wij helpen je graag met het maken van de beste keuze. Lees hier onze tips voor waar je op moet letten bij het selecteren van servies voor jouw horeca onderneming! Wat wil je uitdragen met jouw zaak?De neiging is misschien groot om op de eerste plaats naar het prijskaartje te kijken. Kijk in plaats daarvan liever eerst naar wat jou aanspreekt en naar welke stijl er past binnen jouw zaak. Je wilt niet dat je binnen de kortste keren uitgekeken bent op het servies, omdat het niet overeenkomt met wat jij wilt uitstralen. Wat is de sfeer die jij in jouw zaak wilt hebben? Strak en modern, juiste nostalgisch of huiselijk, chique en stijlvol of misschien landelijk? Er is van alles mogelijk! Met de juiste sfeer en uitstraling in je achterhoofd kan de zoektocht naar het perfecte horeca servies beginnen! Horeca servies moet in de vaatwasser kunnenAls horecaondernemer weet je als geen ander hoe hectisch het kan zijn in een restaurant, lunchroom of café! Als je zaak lekker vol zit, dan moet je even goed snelle service kunnen leveren. Het mag niet gebeuren, dat je mensen moet laten wachten, omdat er geen schoon servies voorhanden is. Ook is het niet prettig als je na een drukke dag met stapels afwas achterblijft! Je nieuwe horeca servies moet daarom vaatwasser bestendig zijn! Dit is een voorwaarde die hoog op je prioriteitenlijst moet staan als je gaat shoppen naar horeca servies. Krasvrij en stapelbaarNog twee belangrijke punten waar je op moet letten bij horeca servies aanschaffen, is dat het servies krasvrij en stapelbaar moet zijn. Er wordt tijdens de drukke uren hard gewerkt. Je hebt geen tijd om super voorzichtig te zijn met je servies om krasjes te voorkomen. Daar moet het servies gewoon goed tegen bestand zijn. Het is ook heel praktisch als je het servies gemakkelijk kan stapelen. Op die manier neemt het minder ruimte in beslag in de keukenkasten en op het aanrecht. Bovendien verminder je daarmee ook het risico dat stapels servies snel omvallen en alles in scherven uiteenvalt op de vloer! Belangrijke tip: horeca servies mag niet te zwaar zijn |