Wat iedereen moet weten voor het kopen van een pellet barbecueJe bent nu waarschijnlijk aan het uitzoeken of een pellet barbecue een goede keuze zou zijn voor uw eigen BBQ in de achtertuin. U heeft er waarschijnlijk al over gelezen en weet ondertussen dat deze trend is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Hoe werkt een pellet barbecueIn het kort, pellets samengeperst uit zaagsel en houtsnippers vullen een trechter en komen vervolgens in een verbrandingskom. Een vijzel, die eigenlijk een lange schroef is, levert pellets aan de verbrandingskom met de snelheid die door de thermostaat van de eenheid wordt gedicteerd. Wanneer de pot ontbrandt, verbranden de pellets. De warmte wordt vervolgens door het huis geleid via convectie waardoor lucht kan stromen en een mix van warme en koele lucht wordt verkregen om een constante, gelijkmatige verbrandingstemperatuur te handhaven. Een warmtewisselaar scheidt de rookgassen van de warme lucht, waardoor de kamer wordt verwarmd zonder iedereen uit te roken. Een pellet barbecue werkt op ongeveer dezelfde manier, zij het dat de warmtewisselaar verwijderd is, zodat de rook die geproduceerd wordt door de brandende houtpellets uw voedsel in zijn goedheid doet baden en helpt het barbecueproduct te maken dat u wenst. De pellet worden vanuit een hopper via een vijzel naar de verbrandingskom gebracht. De snelheid waarmee de pellet in de trechter worden toegevoerd, wordt bepaald door de thermostaat van uw pellet barbecue.wwordt bepaald door de thermostaat van uw pellet grill. Extra brandstof in de vorm van zuurstof wordt over de spot geblazen om de verbrandingssnelheid te verhogen en te helpen bij het regelen van een mooie, gelijkmatige en efficiënte verbranding. Hoe lager de temperatuur, hoe meer rook er ontstaat. Indirecte warmteBij bijna elke pellet barbecue is s is de warmte indirect, zodat u grotere stukken vlees of grotere hoeveelheden vlees lang kunt garen bij lagere temperaturen. Een pellet barbecue heeft normaal gesproken een lekplaat onder het kookoppervlak, waardoor vetresten in een opvangbak kunnen vloeien – normaal gesproken een soort emmer. Omdat de warmte en de luchtstroom in een pellet barbecue zo goed geregeld zijn, kunt u er vlees in doen en letterlijk weglopen – u bent verzekerd van stabiele temperaturen en zeer voorspelbare resultaten. |
https://www.bacorhoutkachels.nl/ |
Wat iedereen moet weten voor het kopen van een pellet barbecue Je bent nu waarschijnlijk aan het uitzoeken of een ...

Tags: